Over JP-ID

JP-ID uit Elburg is een allround reclamebureau en kent een viertal hoofddiensten: Drukwerk, signing, promotiekleding en internet. U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen van een logo, visitekaartje of complete huisstijl tot aan het drukken van bedrijfskleding, van een website die goed gevonden wordt in Google tot aan outdoor reclame als vlaggen, spandoeken en gevelreclame. Wij zijn gespecialiseerd in reclame in de breedste zin van het woord.

JP-ID Concept & Design is opgericht in 2004 door Jaap-Peter Weerd. Wat begon met freelance designwerkzaamheden heeft zich snel ontwikkeld tot een eigen onderneming. Ons reclamebureau is gevestigd in Elburg en inmiddels strekt ons werkgebied zich uit over Gelderland, Overijssel, Utrecht, Flevoland, Drenthe en Noord-Brabant.

Bij ons heeft u al uw reclame-uitingen onder één dak, waardoor de gehele uitstraling van uw bedrijf perfect op elkaar afgestemd kan worden. JP-ID is altijd in staat uw bedrijf een creatieve uitstraling te geven die past bij uw bedrijf en klanten en waarmee u net even anders bent dan de rest.

Wilt u uw bedrijf ook een (nieuw) gezicht geven, offline en/of online? Onze creatievelingen gaan graag met aan de slag om uw wensen en dromen te realiseren. Wij helpen u graag,

Bureau Hanze

Met Impuls Communicatie (te Kampen) is er door de jaren heen altijd een mooie samenwerking geweest. Dit heeft geresulteerd tot het oprichten van een samenwerkingsonderneming “Bureau Hanze” waarin wij onze krachten kunnen bundelen.

Door deze samenwerking zijn wij in staat ons mede te richten op de marketing en communicatie van onze klanten. Zoals het schrijven van commerciële teksten en het opstellen van marketing strategieplannen.

Bureau Hanze richt zich zowel op de offline als de online kant van communicatie. Denk hierbij ook aan social media en vindbaarheid van websites.

Ga naar Bureau Hanze

Boomvriendjes

Vanuit JP-ID Concept & Design hebben wij het product Boomvriendjes als extra handelsnaam in de markt gezet.

Boomvriendjes betreft wanddecoratie voor baby- en/of kinderkamers met o.a. vrolijke bomen met diverse bladeren, bloemen en diertjes. Alles wordt aan de wand bevestigd met afstandhouders wat een leuk 3D effect geeft. Hiermee ontstaat er een kleurrijke kamer en heeft u iets unieks aan de wand. Dit mooie project biedt ons niet alleen de mogelijkheid om onze creativiteit de vrije loop te laten, het geeft ons ook een duidelijk inzicht in marketingtechnieken die in de praktijk worden toegepast.

Boomvriendjes maak je kinderkamer nog leuker.....

Ga naar Boomvriendjes